Selecteer een pagina

DISCLAIMER

Reispad.nl besteedt uiterste zorg en aandacht aan het samenstellen en onderhouden van deze website en tracht informatie zo volledig mogelijk, betrouwbaar en juist weer te geven. Desondanks kan het voorkomen dat de aangeboden informatie onjuistheden en onvolkomenheden bevat. Reispad.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Reispad.nl gecreëerde website, brochures, flyers, advertenties en overige publicaties en kan geen garanties geven met betrekking tot de aard en de inhoud daarvan. 

We behouden ons het recht de gegevens op deze website te allen tijde te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving, en bieden geen garantie dat de website ononderbroken functioneert.

Alle rechten berusten bij Reispad.nl, tenzij anders aangegeven. Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Reispad.nl, in enige vorm of enige wijze, worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt.

×

Hoi!

Klik op de knop hieronder om ons via Whatsapp een berichtje te sturen, of stuur ons een email via ons contactformulier of info@reispad.nl

× Hulp nodig?