ONS VERHAAL

Wij zijn fan van mooie en woeste natuur. Ploeterend dwars door de jungle of puffend naar de top van een berg, zijn we helemaal in ons element. Maar ook lopend over het strand en het zachte zand langs onze tenen voelen op een verlaten eiland. Tot het rijden op een scooter dwars door de rook van een hectische stad, waarvan de cultuur ons blijft verbazen. Allemaal elementen die reizen voor ons bijzonder maken. Terug naar de basis, even stilstaan en voelen, proeven en beleven van de wereld.

Alweer een tijd geleden is het idee voor Reispad.nl ontstaan. Hoe vaak word je na een reis niet om tips gevraagd? Of om suggesties voor accommodaties en restaurants? Er is tegenwoordig zoveel informatie te vinden, maar daardoor krijgen wij vaak het gevoel door de bomen het bos niet meer te zien. Je wilt immers geen highlights overslaan, maar tegelijkertijd ook tot rust komen en opladen tijdens je reis, het is tenslotte ook vakantie. Met Reispad.nl hebben we een manier willen vinden om je te helpen bij het maken van een (verre) reis, door onze eigen reispaden beschikbaar te stellen. De (naar ons idee) leukste reisroutes, maar ook de leukste kleinschalige accommodaties die vaak door reizigers of lokale mensen met passie zijn opgezet, de leukste restaurants waar je nog echt authentiek kunt eten én manieren waarop je het handigst van A naar B reist. Kortom, een manier waarop je ontspannen op reis kunt, maar ook kunt ontspannen tijdens je reis.

Inmiddels hebben we al best wat mooie reizen mogen maken, maar met elke reis worden we ons ook steeds bewuster van de ecologische voetafdruk die wij achterlaten. Nog een uitdaging; een reisvorm ontwikkelen waarbij je betaalbaar, maar ook duurzamer kunt reizen. We kwamen erachter dat we daar al mee bezig waren; de meeste kleinschalige accommodaties hebben oog voor de natuur. Gewoon omdat ze zuinig zijn op die mooie plek die ze hebben gecreëerd. 

Reispad.nl is een plek waarvandaan iedereen een reispad kan volgen naar de mooiste plekken op onze wereld. Maar dan op een meer bewuste en ontspannen manier.

Patty & Arlette

×

Hoi!

Klik op de knop hieronder om ons via Whatsapp een berichtje te sturen, of stuur ons een email via ons contactformulier of info@reispad.nl

× Hulp nodig?